Abilica handlar om träningsglädje, mycket färger och att ha det roligt när man tränar. Scrolla nedåt och bli känd med Abilica Universe.

Med Abilica-produkter är det roligt att träna hemma. Vi har produkter i snygga färger som ser bra ut i ditt vardagsrum eller träningsrum. Vi erbjuder kompletta produkter i snygg förpackning och dom flesta produkter har också medföljande träningsprogram. Vi tror att helheten avgör och ger dig den bästa träningsupplevelsen!

Träningsprogram

Hitta övningarna som passar dig.

 

Det följer med ett träningsprogram med de flesta produkter från Abilica. Vi ser värdet att erbjuda den kompletta träningsupplevelsen till dig. Varje träningsprogram innehåller många bra övningar som gör att du får det bästa ut av din träningsutrustning. Träningsprogrammen finns digitalt och också i PDF här på hemsidan. 

Titta på träningsprogrammen eller ladda ner som PDF.

Abilica Training App

Ladda ner våran gratis träningsapp.

Med våran träningsapp är det enkelt att skapa ditt eget träningsprogram. Du kan välja om du vill köra olika övningar från flera olika produkter eller köra övningar på ett produkt. Instruktören följer dig från A till Å i övningen och pushar dig att ge det lilla extra!

Träningsappen är tillgänglig för både iOS och Android.

Abilica Music

Musik till hemmaträningen.

Många gillar att lyssna på musik när dom tränar. Med Abilica Music på Spotify får du spellistor från våra ambassadörer med energisk musik som passar till träning. Följ oss på Spotify så får du uppdaterade spellistor varje månad.

AbilicaMagasinet

Träningstips till hemmaträningen.

 

I AbilicaMagasinet kan du läsa om dom senaste trenderna och få träningstips inom hemmaträning. Alla artiklar är uppdelade i kategorier så att du enkelt kan hitta det du vill läsa om!

Abilica Stream

Träna bättre med trådlös teknologi.

Med hjälp av Bluetooth kopplas Abilica Stream-maskinerna trådlöst till din surfplatta eller din smarttelefon och öppnar upp en helt ny värld av möjligheter. Du väljer själv din träningsrunda i Google Maps och via Google Street View får du känslan av att vara på plats. Abilica Stream justerar med automatik motståndet eller lutningen för att simulera förändringar i terrängen.

Byt morgonpasset en grå vardag till strandpromenaden i Thailand eller sätt dig på prov i New York Marathon.

Abilica YouTube

Träningsfilmer med instruktioner.

Abilica har en egen YouTube-kanal med träningsfilmer. Här hittar du inspiration till övningar där instruktören följer dig från A till Å och pushar dig till at ge det lilla extra.

Abilica Premium

Produkter för tuffare användning.

 Abilica produkterna är i första hand anpassade för att använda hemma.
Dock är flera av produkterna framtagna för tuffare användning. Dessa produkter passar därför
speciellt bra för företagsmarknaden (företag, hotell, skolor, idrottsföreningar, institutioner osv)
samt hemmaanvändaren som vill ha det bästa.

Kontakta oss

Abilica är en del av Mylna Sport AS, som är känt för att ha marknadens bästa service/eftermarknad för träningsutrustning.

Alla produkter som bär Mylna Sport Services stämpel erbjuder den bästa servicen när du behöver nya delar eller reparation av din träningsutrustning. Mylna Sport Service löser de allra flesta problem per telefon, men tillhandahåller också servicetekniker som kommer hem till dig om det behövs.

Stäng